gimnastic-banner-the-beat-challenge

Suzuki rep al planter de l’Adelante FC

El jugador Daisuke Suzuki va rebre ahir, després de l’entrenament, la visita de 17 jugadors japonesos a les instal·lacions del Nou Estadi.

El jugador Daisuke Suzuki va rebre ahir, després de l’entrenament, la visita de 17 jugadors japonesos a les instal·lacions del Nou Estadi.

El joves futbolistes de Hiroshima, jugadors de l’Adelante FC i també del Gramigo Mikasa FC, van presenciar la sessió preparatòria del primer equip al camp annex al Nou Estadi i posteriorment van estar amb un dels seus ídols, el nipó ‘Dai’.

El jovent arribat des del continent asiàtic, que realitza una breu estada esportiva i cultural a terres catalanes durant aquesta setmana, van conèixer a Suzuki a la sala de premsa del Nou Estadi; on ordenadament li van preguntar tot tipus de qüestions sobre el seu moment al Nàstic i a Tarragona. Després de 30 minuts de diàleg i alguna que altra broma, tots van saltar al terreny de joc grana per immortalitzar la foto conjunta sobre la gespa. A més a més, els diferents membres del planter de l’Adelante FC van rebre una samarreta grana a mans del mateix Dai.

La jornada matinal va finalitzar al Bar de l’Estadi, on tots plegats van prendre un petit aperitiu per agafar forces per la tarda. A partir de les 17 hores, ja sense Suzuki, els jugadors japonesos van realitzar un entrenament conjunt amb el futbol base del Nàstic, per a compartit tots plegats treball de tecnificació i aplicar diferents metodologies d’entrenament en joves jugadors. La jornada va finalitzar en un partit, amb els jugadors repartits, amb l’infantil ‘D’. L’acadèmia de l’Adelante FC finalitzarà avui la seva estada a Tarragona, quan s’enfrontaran en partit amistós davant el Infantil ‘D’, en aquest cas, cadascú defensant el seu escut.

gimnastic-ucrania