Tarden en reaccionar

El Gimnàstic de Tarragona ha perdut per 3 gols a 2 contra l’Albacete, en un partit marcat per la mala primera part que han fet els granes, que els ha condemnat a la derrota.
Just en el minut 3, l’ex del Nàstic Merino ha fet el primer gol. Diego Costa ha aprofitat un error defensiu i ha centrat perquè el jugador local fés un dels gols més matiners de la tarda. A partir d’aquell moment els locals han jugat a plaer. En el minut 31 Diego Costa ha aprofitat una falta treta pel Nàstic per organitzar un contraatac que ha acabat amb penal a l’àrea de Rubén. Verza ha estat l’encarregat de transformar-lo i posar el 2 a 0, resultat amb què s’ha arribat a la mitja part.
L’inici dels segons 45 minuts no ha estat més esperançador. Els granes seguien amb la seva espessor de la primera part i els locals han sentenciat al 60′ per mitjà de Merino que ha rematat lliure de marca.
A partir d’aquell moment i de l’entrada de Víctor al terreny de joc, el Nàstic ha començat a despertar. En el 75′ Moisés transformava un penal i quan restaven 6 minuts el mateix jugador ha fet el 3 a 2 definitiu. Tot i el principi de remuntada el Nàstic s’ha hagut de conformar amb aquest resultat i ha pagat amb derrota una hora d’espessor i falta de concentració.

Pel Nàstic han jugat: Rubén Pérez; Campano, Mairata, Tortolero, Mingo; Medina (Jordi Alba, min. 46); Redondo (Casadesus, min. 66), Jandro (N’Gal, min. 56), Diop, Bauzá; i Moisés.