gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tarragona i Nàstic per la solidaritat

El dijous dia 20 de desembre, després de la roda de premsa posterior a l’entrenament, tindrà lloc la presentació de la iniciativa “TARRAGONA I NÀSTIC X LA SOLIDARITAT”, organitzada per l’Ajuntament i per l’entitat grana. Una iniciativa esportiva- solidària que se celebrarà el diumenge dia 23 de desembre a les instal·lacions del Nàstic.
Entre els actes previstos hi haurà un Caga Tió pels més petits; un triangular de futbol que es disputarà al Nou Estadi i que enfrontarà a membres del Club Gimnàstic, representants dels mitjans de comunicació local i els components del consistori tarragoní. A més, es faran partits de futbol 3X3 infantil dels centres convidats; la baixada del Llorito amb bicicletes sense cadena; recollida d’aliments i productes d’higiene personal, etc.
Aquesta jornada solidària començarà a les 10h i s’allagarà fins a quarts de dues de la tarda, en les instal·lacions del Club Gimnàstic. A la iniciativa han estat convidades entitats humanitàries de la ciutat per tal que puguin donar a conèixer les seves activitats.
Adquirint l’”entrada-donatiu” de 3€ és podrà tenir accés a les diferents activitats programades. Els diners recaptats es repartiran entre les entitats humanitàries participants.
Els interessats en participar en els partits de futbol 3X3 infantil s’han de posar en contacte amb la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament al correu electrònic esports@tarragona.cat o al telèfon 977 29 61 00 extensions 6544 i 65 41. També al fax 977 29 62 42.
La totalitat de la informació es donarà a conèixer en la roda de premsa del proper dijous.

gimnastic-ucrania