gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tarragona, seu inaugural de LaLiga Genuine 2023-2024

Competició que disputaran un total de 46 equips i més de 1.200 jugadores i jugadors

La sisena edició de la competició que reuneix les veritables estrelles de LALIGA visitarà les ciutats de Tarragona, Cadis, la Corunya, Tenerife, Burgos i Getafe. La primera lliga al món del futbol per a persones amb discapacitat intel·lectual comptarà en la seva temporada 2023-24 amb un total de 46 equips registrats i més de 1.200 jugadors i jugadores.

LALIGA GENUINE, competició de futbol desenvolupada per LALIGA, a través de la seva Fundació, i pionera en promoure la integració de persones amb discapacitat intel·lectual a la societat a través del futbol, revela les dates i seus de la temporada 2023/24. Aquesta emocionant lliga, que ha aconseguit reunir ja 46 equips procedents de tota la geografia espanyola, ja s’ha assentat com un referent en l’esport inclusiu i una celebració de la diversitat, aconseguint a més una desena de reconeixements per part de diferents organismes públics i privats.

La força GENUINE torna amb més ímpetu i novetats que mai, incorporant dos nous equips (el Reial Racing Club de Santander i el Racing de Ferrol) i, a més, redistribuint els grups de competició, passant a tenir-ne dos en comptes de tres, el que suposarà que a final de temporada hi haurà dos clubs guanyadors del Fair Play i dos clubs campions més de la classificació esportiva.

Igual que en temporades anteriors, es disputaran 4 fases de competició dividides en 6 seus. La primera de les 6 parades serà a Tarragona, amb el Nàstic de Tarragona com a club amfitrió, que rebrà tots els equips Genuine els dies 17, 18 i 19 de novembre al Complex Esportiu Futbol Salou.

LA competició finalitzarà els dies 7, 8 i 9 de juny en un cap de setmana per destacar als calendaris, on coneixerem els equips guanyadors de la temporada 2023/24 de LALIGA GENUINE. El Getafe CF serà l’encarregat de rebre als 46 equips de la gran família Genuine a la seva Ciutat Esportiva Fernando Santos de la Parra, on es disputaran les darreres i més emocionants trobades de l’edició.

A hores d’ara, LALIGA GENUINE és ja un projecte consolidat al panorama nacional que fomenta la igualtat, la tolerància i el respecte mitjançant la força del nostre futbol, però també mitjançant programes d’inclusió sociolaboral i de suport a la formació dels seus integrants. Cadascun dels partits disputats al llarg de la temporada representa una oportunitat perquè els participants mostrin la seva passió pel futbol i ens demostrin que, amb determinació i suport, tots podem assolir els nostres somnis.

A més, Puma, Panini, El Corte Inglés, Allianz, Burger King i PortAventura World seguiran recolzant aquest projecte socialment responsable, mostrant la seva implicació i dedicació amb

LALIGA GENUINE. A més, aquesta temporada comptarem com a novetat amb la implicació de Solán de Cabras, que aportaran un gran valor afegit a aquesta nova temporada de la competició per excel·lència del futbol i els seus valors.

Informació facilitada per l’oficina de premsa de LaLiga Genuine.

gimnastic-ucrania