gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tecni Nasticamp 2021

Del 29 de març a l’1 d’abril

L’entitat grana organitza el Tecni Nasticamp 2021, el campus de tecnificació de futbol adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys. En aquesta edició de Setmana Santa, el campus es desenvoluparà a les instal·lacions del Nou Estadi en quatre jornades, des del dilluns 29 de març al dijous 1 d’abril en horari de 9 a 14 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8 h.

Les sessions de tecnificació estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinades per la secretaria tècnica del Planter Grana. L’objectiu dels participants consistirà en incidir especialment la tecnificació, les habilitats i la tàctica; així com treball específic i individualitzat per a porters.

En cadascuna de les jornades, es comptarà amb la presència i participació de jugadors del primer equip. 

La inscripció inclou la roba oficial del campus de tecnificació i l’esmorzar diari. Els jugadors que formen part del futbol base tindran un 50% de descompte (preu: 40 €). Mentre que el preu per als participants externs és de 80 €, amb un 10% de descompte si són socis. En el cas d’haver germans inscrits, el descompte aplicable i no acumulable és d’un 25 %.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a futbolbase@gimnasticdetarragona.cat. Les inscripcions estan obertes fins al 26 de de març i es realitzaran presencialment a les oficines del Nàstic.

gimnastic-ucrania