gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tecni Nasticamp de Setmana Santa 2022

De l’11 al 14 d’abril

El Gimnàstic de Tarragona organitza el Tecni Nasticamp de Setmana Santa 2022, el campus de tecnificació de futbol adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys. La present edició també es desenvoluparà a les instal·lacions del Nou Estadi en quatre jornades, des del dilluns 11 al dijous 14 d’abril en horari de 9 a 13.30 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8 h.

Les sessions de tecnificació estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinades per la secretaria tècnica del Planter Grana. L’objectiu dels participants consistirà en incidir especialment la tecnificació, les habilitats i la tàctica; així com treball específic i individualitzat per a porters. A més, també es comptarà amb la presència i participació de jugadors del primer equip. 

La inscripció inclou la roba oficial del campus de tecnificació. El preu per als socis és de 60 € els quatre dies; pels no socis, el preu és de 70 €. En el cas d’haver germans inscrits, el descompte aplicable és d’un 25 %. La present edició del Tecni Nasticamp de Setmana Santa compta amb el suport i el patrocini de Vopak Terquimsa, Port Tarragona, FCC Medioambiente, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a futbolbase@gimnasticdetarragona.cat. Les inscripcions estan obertes fins al 8 d’abril i es realitzaran presencialment a les oficines del Nàstic.

gimnastic-ucrania