gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tecni Nasticamp de Setmana Santa 2023

Del 3 al 6 d’abril

El Gimnàstic de Tarragona organitza el Tecni Nasticamp de Setmana Santa 2023, el campus de tecnificació de futbol adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys. Novament, l’activitat esportiva es desenvoluparà a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada en quatre jornades, des del dilluns 3 al dijous 6 d’abril en horari de 9 a 13.30 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8 h.

Les sessions de tecnificació estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinades per la secretaria tècnica del Planter Grana. L’objectiu dels participants consistirà en incidir especialment la tecnificació, les habilitats i la tàctica; així com treball específic i individualitzat per a porters. A més, també es comptarà amb la presència i participació de jugadors del primer equip. 

La inscripció inclou la roba oficial del campus de tecnificació. El preu per als socis és de 60 € els quatre dies; pels no socis, el preu és de 70 €. En el cas d’haver germans inscrits, el descompte aplicable és d’un 25 %. La present edició del Tecni Nasticamp de Setmana Santa compta amb el suport i el patrocini de Vopak Terquimsa, Port Tarragona, FCC Medioambiente, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a futbolbase@gimnasticdetarragona.cat. Les inscripcions estan obertes fins al 31 de març i es realitzaran presencialment a les oficines del Nàstic.

gimnastic-ucrania