gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tecni Nasticamp de Setmana Santa 2024

Del 25 al 28 de març, de 9 a 13 h

El Gimnàstic de Tarragona organitza una nova edició del Tecni Nasticamp de Setmana Santa, el campus de tecnificació de futbol adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys. Novament, l’activitat esportiva es desenvoluparà a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada en quatre jornades, des del dilluns 25 al dijous 28 de març en horari de 9 a 13 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8.30 h.

Les sessions de tecnificació estan dirigides pels entrenadors del futbol base del Nàstic i coordinades per la secretaria tècnica del Planter Grana. L’objectiu dels participants consistirà en incidir i millorar la tecnificació, les habilitats i la tàctica; així com treball específic i individualitzat per a porters. A més, també es comptarà amb la presència i participació de jugadors del primer equip. 

La inscripció inclou la samarreta oficial del campus de tecnificació. El preu per als socis és de 60 € els quatre dies; pels no socis, el preu és de 70 €. En el cas d’haver germans inscrits, el descompte aplicable és d’un 15%. La present edició del Tecni Nasticamp de Setmana Santa compta amb el suport i el patrocini de Vopak Terquimsa, Port Tarragona, FCC Medioambiente, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 21 51 03 o enviar un correu electrònic a futbolbase@gimnasticdetarragona.cat. Les inscripcions estan obertes fins al 22 de març i es realitzaran presencialment al punt d’atenció al soci, situat a la Botiga del Nou Estadi Costa Daurada.

gimnastic-ucrania