gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tecnologia puntera amb STATSports

En cadascuna de les sessions del Nàstic 2021-2022

El Gimnàstic de Tarragona continua nodrint al primer equip amb les millors eines i dispositius professionals per desenvolupar un punt òptim de forma i treball en cadascuna de les sessions preparatòries com també en els partits oficials.

Des de l’inici de la pretemporada, Joan Torné, preparador físic de l’equip, monitoritza l’activitat de tots els jugadors grana gràcies a la tecnologia que ofereix STATSports, empresa líder del sector i en la que hi confien equips i esportistes de màxim nivell.

Els integrants de la plantilla incorporen el GPS en una armilla esportiva per transmetre nombrosos paràmetres estadístics com la distància recorreguda, velocitat màxima, nombre d’esprints… Aquesta informació es detalla, s’analitza i es contrasta amb els objectius individuals i grupals de la sessió.

El primer equip prioritza el joc i la idea de futbol que transmet el tècnic Raül Agné en cadascuna de les sessions. A partir d’aquí, per tal d’arribar als partits amb les condicions òptimes de forma, s’apliquen les directrius necessàries en l’apartat físic per tal de controlar i ajustar les càrregues de treball que permeten augmentar el rendiment i reduir el risc de lesions.

gimnastic-ucrania