Tenerife 0 – 2 Nàstic

Primera victòria lluny del Nou Estadi, primer gol de Gila lluny de Tarragona, segon gol de Fernando Moran a la lliga i tres punts que apropen el Nàstic a la zona de la permanència. Els de Luis César han superat el Tenerife per 0 a 2, un rival directe en aquest inici de temporada 2010-2011.

El Nàstic ha sortit fort i amb la idea de dominar el joc malgrat jugar en camp contrari. Els de Luis César han saltat a la gespa de l'Heliodoro Rodríguez López concentrats i han marcat els temps dels primers minuts dels partits. Tot i que en cap moment s'ha perdut la pressió i el control de la pilota, les arribades s'han anat alternant a les dues àrees. Morán ha protagonitzat dues arribades però les seves assistències no han trobat rematador. Les internades per les bandes han estat el mínim comú denominador, però els grana no han aconseguit moure el marcador. Tampoc ho ha fet el Tenerife, que ha tingut la seva millor opció en una rematada del davanter Nino, que Rubén ha solventat amb una gran aturada. Al final dels primers 45 minuts s'ha arribat amb el mateix marcador de l'inici, 0 a 0.

La segona meitat ha començat ben diferent. Tot i que la presència dels dos equips, pel que fa a intencions, no ha canviat. Els tarragonins s'han avançat a la sortida d'un córner quan només es polrtaven jugats 10 minuts de la represa. Eloy Gila ha rematat sobre la línia una centrada de Xisco Campos. Amb aquest gol, Eloy s'estrenava com a golejador lluny del Nou Estadi (el seu primer gol oficial el va fer a Tarragona contra el Barça B).

Després del gol, el tècnic gallec del Nàstic ha començat a moure la banqueta. El primer en entrar ha estat Berry Powel, que ha substituit el golejador Eloy Gila. Minuts més tard ha estat Juan Domínguez qui ha entrat per Álex Cruz. Amb els canvis el Nàstic ha seguit controlant el partit i, tot i que el Tenerife buscava amb més ganes la porteria de Rubén Pérez, els grana no han perdut el seu domini.

Amb el partit trencat, el Nàstic ha aprofitat els darrers minuts per sentenciar el matx. Un golàs de Fernando Morán ha certificat la victòria grana i ha acabat amb les aspiracions del Tenerife d'empatar.

El proper partit del Nàstic serà dissabte que ve al Nou Estadi contra l'Elche. El primer dels dos consecutius que jugaran els de Luis César al Nou Estadi.