gimnastic-banner-the-beat-challenge

Thomas Amang, nou reforç per a la davantera grana

L’internacional camerunès sub-23 signa per dues temporades

El Gimnàstic de Tarragona i Thomas Olivier Amang A Kegueni (Douala, Camerún, 9 de febrer de 1998) signen un contracte que els unirà fins a 30 de juny de 2021.

Amang arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb el Molde FK, de la primera divisió de Noruega, després de cinc temporades a la disciplina on va debutar amb el primer equip amb tan sols 16 anys. Aquests últims sis mesos de competició ha jugat a les files del Kristiansund BK, també de la màxima categoria noruega. A més, ha estat convocat en diverses ocasions en la selecció sub-17 i sub-20 del seu país.

El jove davanter camerunès aportarà velocitat i lluita des de la primera línia de l’equip entrenat per Xavi Bartolo. Entre les seves característiques físiques hi destaca l’explosivitat que hi té a les seves cames i la capacitat de jugar en qualsevol de les dues bandes de l’atac, aprofitant així el llarg recorregut que ofereix en les pilotes a l’espai.

Amang s’incorporarà als entrenaments amb els nous companys en la sessió programada per aquest dimecres, a partir de les 10 hores, al Miniestadi del Complex Esportiu Futbol Salou. En els propers dies s’anunciarà la data i hora de la seva presentació oficial com a nou jugador grana.

gimnastic-ucrania