gimnastic-banner-the-beat-challenge

#TocaNàstic!

Campanya d’abonaments 2021-2022

El Gimnàstic de Tarragona presenta els nous preus i condicions especials per aquesta nova temporada a la Primera RFEF. A partir del dilluns 12 de juliol s’iniciaran les renovacions i noves altes de socis.

Els nastiquers vivim les emocions al màxim, orgullosos del sentiment per la nostra entitat centenària i gaudint dels partits del nostre equip. Aquest nou curs 2021-2022 toca tornar-nos a il·lusionar, toca gaudir plegats, toca fer-ho amb família i amics, toca estar al Nou Estadi animant a l’equip, toca lluitar fins al final per l’objectiu d’ascendir, toca fer-se soci per aconseguir-ho junts; en definitiva, TOCA NÀSTIC!

Les novetats per aquesta nova campanya seran que tots els socis que renovin el seu abonament pel curs 2021-2022, disposaran d’un total de 6 entrades a gaudir durant els 6 primers partits de lliga al Nou Estadi. D’aquest manera, es compensen els partits no gaudits fa dues temporades, la 2019-2020.

A més, tots els socis que portin una nova alta per a la temporada 2021-2022, podran fer-ho utilitzant l’abonament de compensació de la campanya passada (color daurat) i l’import serà el de renovació.

Aquest nou curs, en l’estrena de la Primera RFEF, els preus dels abonaments s’adapten a la nova categoria assolida per l’entitat després de l’ascens. Tot i això, els socis que renovin tindran importants descomptes en les respectives zones del Nou Estadi. A més a més, continuen vigents les promocions pels socis amb 50 anys d’antiguitat, aturats, persones amb discapacitat física, majors de 65 anys, pack familiar…

Tots aquells socis que no renovin l’abonament de soci de la temporada 2021-2022, el Club compensarà als socis de les darreres temporades, 2019-2020 o 2020-2021, amb l’import total a bescanviar per entrades durant la primera volta de la competició regular 2021-2022 (Tribuna 30€, Preferent 20€ i Gols 15€).

Ja pots consultar tots els preus i detalls de la campanya d’abonaments 2021-2022

La presentació s’ha realitzat davant els mitjans de comunicació a Casa Joan Miret de la Rambla Nova de Tarragona i ha comptat amb la participació del director general, Lluís Fàbregas; i el responsable de l’Àrea de Negoci i RSC, Jose Maria Andreu Solé; així com la presència del president i d’altres membres del Consell d’Administració.

Recordem que les renovacions i noves altes de soci s’efectuaran a partir d’aquest proper dilluns, dia 12 de juliol, a les oficines del Nou Estadi en horari de 9 a 13.30 i de 17 a 19 h (de dilluns a divendres). I a partir del dimecres, 14 de juliol, la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya també obrirà les seves portes i es podran efectuar renovacions i noves altes en horari de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, de dilluns a divendres.

Finalment, com a novetat en aquesta campanya d’abonaments, les renovacions i noves altes també es podran realitzar online al següent enllaç.

gimnastic-ucrania