gimnastic-banner-the-beat-challenge

Toldrà, Calavera i Chiri, de nou amb la catalana

Els jugadors del planter grana, Xavier Toldrà, Josep Calavera i Borja Moya “Chiri”, han estat convocats un cop més amb la Selecció Catalana.

Chiri ha estat triat pel seleccionador català per formar part de la llista de 18 jugadors que disputaran la Segona Fase del Campionat Nacional Seleccions Autonòmiques Masculines Sub-16 que es disputarà a Sant Boi de Llobregat del 24 al 26 de febrer de 2017. El grana és l’únic representant de la província en una selecció en que Barça i Espanyol són els clubs que més homes aporten, amb 7 i 4 futbolistes respectivament.

A la Selecció Sub-18 també hi podria haver representació grana i és que Calavera i Toldrà, que van oferir una molt bona imatge en els entrenaments previs, tenen opcions de formar part de la llista definitiva de 18 futbolistes. Els nostres, entrenaran dimarts, en doble sessió de matí i tarda, i intentaran convèncer al seleccionador català de la idoneïtat de la seva convocatòria. En aquests darrers dos entrenaments hi participaran un total de 20 jugadors, quedant descartats dos al final de la sessió de la tarda. Calavera, que no va poder jugar diumenge contra La Damm per molèsties en un turmell espera arribar a temps i poder formar part del combinat català. Els dos grana són, com Chiri, els únics representants de clubs de la província.

Aquestes convocatòries demostren, un cop més, el gran treball que es porta fent els darrers anys al planter grana. Des del Gimnàstic de Tarragona volem felicitar a Chiri per la seva convocatòria i desitjar molta sort a Cala i Toldrà.

gimnastic-ucrania