gimnastic-banner-the-beat-challenge

Toldrà i Calavera, de nou amb la catalana

Els jugadors del Juvenil A del Nàstic, Xavier Toldrà i Josep Calavera, han estat convocats novament amb la selecció catalana U18.

Els jugadors del Juvenil A del Nàstic,  Xavier Toldrà i Josep Calavera, han estat convocats novament amb la selecció catalana U18.

Els grana, van disputar ahir un partit amistós a Sant Feliu de Llobregat entre dos combinats formats per jugadors d’una llista de 25 preseleccionats. L’objectiu d’aquest xoc no és altre que  preparar i definir l’equip que representarà a Catalunya en la propera fase dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els tarragonins no van coincidir a l’equip ja que Toldrà va jugar amb el conjunt vermell, mentre que Calavera ho va fer amb el conjunt blanc.

Els nostres ja van defensar la samarreta catalana en la fase anterior, tenint un paper destacat en la classificació de la Selecció Catalana. Tots dos esperen poder convèncer de nou al seleccionador i poder formar part de la llista definitiva de cara al Campionat de Seleccions Autonòmiques.

Todrà i Calavera van ser els únics representants de clubs de la província en una llista dominada per Barça i Espanyol, amb 4 i 5 convocats respectivament. Els dos jugadors han tornat avui al treball del Juvenil A, a les ordres de Manel Cazorla, per preparar el partit clau de diumenge contra el Sant Andreu, en que els nostres buscaran segellar, de manera matemàtica, la permanència.

gimnastic-ucrania