gimnastic-banner-the-beat-challenge

Toni Seligrat, sentiment grana

El tècnic renova el seu contracte amb el Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona i l’entrenador valencià amplien la seva relació contractual fins a juny de 2021, més una temporada opcional.

Toni Seligrat dirigirà el primer equip del Nàstic 2020-2021, en una temporada il·lusionant on plantilla i afició tornaran a lluitar per aconseguir els objectius esportius més ambiciosos i situar l’entitat, la ciutat i el territori a l’elit del futbol nacional.

Després de segellar l’ampliació contractual entre les parts, l’entrenador de Torrent iniciarà la desena temporada consecutiva dirigint a equips punters de la categoria de bronze del futbol nacional. En el nou curs esportiu, el continuarà acompanyant Josep Maria Ferrer ‘Joma’ com a segon entrenador de l’entitat.

Toni Seligrat ja coneix la casa i l’entorn en els 17 partits oficials entrenant a Tarragona, entre lliga i Copa del Rey. El treball, disciplina i bagatge a la banqueta grana, juntament amb l’adquirit anteriorment en altres clubs de la Segona Divisió B, serà un dels pilars que caracteritzarà l’equip.

Toni Seligrat, així com els altres membres del cos tècnic i jugadors, n’és sabedor de la importància d’aquesta nova temporada, curta però molt intensa on caldrà lluitar cada jugada per estar entre els millors. L’entitat treballa i desitja que els socis també puguin ser partícips d’aquest futbol intens per ser més forts al Nou Estadi. El suport incondicional i lluita ‘Fins al Final’ dels socis serà bàsic per anar de la mà i junts tornar a somiar.

gimnastic-ucrania