gimnastic-banner-the-beat-challenge

Torna el NASTICAMP de Nadal

El Gimnàstic de Tarragona SAD organitza el campus de futbol de Nadal que es realitzarà del 27 al 30 de desembre de 2016.

El Gimnàstic de Tarragona SAD organitza el campus de futbol de Nadal que es realitzarà del 27 al 30 de desembre de 2016.

El campus està dirigit a nens i nenes de categoria Aleví, Benjamí i Prebenjamí; i es realitza a les instal·lacions del Gimnàstic situades al costat del Nou Estadi.

L’horari del campus és de 9 a 14 hores i compta amb possibilitat de servei d’acollida a partir de les 8 hores. A més, el dia 30 tindrà lloc un torneig de 3×3.

Els entrenaments estan dirigits pels entrenadors del futbol base Nàstic i coordinats per la secretaria tècnica del planter grana.

El preus de la inscripció és de 60€ per a socis i 80€ per a no socis. La inscripció inclou els 3 dies d’entrenaments, la participació al torneig 3×3 del dia 30, un pack de roba i l’esmorzar de cada dia. A més, aquells que s’inscriguin al Campus de Nadal i al Campus de Setmana Santa gaudiran d’una setmana gratuïta al Campus d’Estiu.

Champions 3×3

El dia 30 tindrà lloc, a les instal•lacions del Nàstic, un torneig de 3×3 obert a tothom que s’hi vulgui apuntar. El preu del campus inclou la participació al torneig. El preu per la resta de participants és de 12€ per equip, amb un màxim de 4 jugadors.

gimnastic-ucrania