gimnastic-banner-the-beat-challenge

Torna el partit solidari d’UNICEF

Aquest migdia s'ha presentat una nova edició del partit solidari entre el Nàstic i el Club Bàsquet Tarragona, que enguany arriba a la vuitena. Els dos clubs han estat protagonistes d'un acte que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta d'UNICEF a Tarragona, la senyora Montserrat Domènec; el conseller municipalde l'àrea d'esports, el senyor José Cosano; els directors generals de les dues entitats esportives, els senyors Lluís Fàbregas i Aleix Boada; el col·laborador d'UNICEF i motor d'aquest esdeveniment, el senyor Federico Adán; i els capitans dels quatre equips participants.

El partit es disputarà demà al pavelló del Serrallo i la prinicipal novetat d'aquesta edició serà la participació dels dos equips femenins, el Superlliga del Nàstic i el Messer CBT. Com cada any, en el transcurs de les quatre parts (aquest any dues amb els nois i dues amb les noies) es barrejarà futbol sala i bàsquet i es combinarà el marcador dels dos partits. Durant el descans, UNICEF oferirà un sorteig entre tots els assistents amb més d'una vintena de samarretes d'equips i productes de la Marca Nàstic.

En la presentació, la vicepresidenta d'UNICEF Tarragona ha destacat la importància d'aquests esdeveniments per tots els infants del món que viuen en condicions infrahumanes. El senyor Adan ha recalcat que l'aportació és sempre important i que, malgrat no tenir el ressò que puguin tenir els actes de les grans estrellesesportives mundials, tots els actes que es destinen a la col·laboració són igual d'importants.

gimnastic-ucrania