gimnastic-banner-the-beat-challenge

Torna el xut Innovarout al Nou Estadi

El proper partit de lliga al Nou Estadi, entre el Nàstic i l’Hèrcules CF, acollirà un esperat retorn per a molts aficionats, el ‘Xut Innovarout’. Després de l’anterior campanya on més d’una desena d’aficionats van aconseguir fer gol des del centre del camp, el Gimnàstic de Tarragona SAD i l’empresa Innovarout, creadora de la campanya ‘6 granes’, tornen a posar en marxa aquesta iniciativa per als socis i aficionats del Nàstic.

Des d’aquest diumenge i fins a final de temporada els afortunats en participar al ‘Xut Innovarout’ seran els protagonistes de la mitja part al Nou Estadi. Els 4 participants optaran a un dinar o un sopar per a dues persones al Restaurant Castillo de Javier (Salou) si aconsegueixen fer gol des del punt central del terreny de joc. Per participar hi ha dues opcions:

–       Fer una compra a la Botiga del Nàstic

–       Compartir el vídeo de la campanya ‘6 granes’ a Facebook i/o fer “retweet” a Twitter

D’entre tots els participants, 4 afortunats (dos de cada opció) formaran part en el ‘Xut Innovarout’ en els dies de partit al Nou Estadi.

Ja ho saps, compra a la botiga o fes difusió del vídeo de la campanya ‘6 granes’ a Facebook i/o Twitter, calçat les botes i guanya un dinar o un sopar per a dues persones al Restaurant Castillo de Javier, amb la col·laboració d’ Innovarout. 

gimnastic-ucrania