gimnastic-banner-the-beat-challenge

Torna la Cursa Nàstic…no te la pots perdre!

El proper 28 d'abril a les 9:30h es celebrarà la segona edició de la Cursa Nàstic plena de novetats. Aquest any la cursa disposarà de dues modalitat per adults: Una cursa popular de 5Km per la Vall de l'Arrabassada i la platja; i una altra de Muntanya de 15km, que passarà per alguns dels racons més bonics del nostre paisatge muntanyenc. La cursa popular tindrà un preu de 9€ (11€ si la inscripció es fa més tard del 21/4) i la de muntanya de 13€ (15€ si es fa més tard del 21/4). Els socis, però, tindran un preu reduit de 5€ s'apuntin a la cursa que vulguin.

Tots els corredors rebran amb la inscripció un dorsal personalitzat amb el nom, una samarreta tècnica exclusiva de la Cursa Nàstic i una bossa del corredor amb diferents productes i obsequis exclusius.

Ambdues curses sortiran des de les instal·lacions del Nàstic a les 9:30h i la meta d'arribada estarà situada al bellmig del Nou Estadi. A l'exterior de l'estadi es col·locarà un village per tots els acompanyants i per tal que els participants pugui refrescar-se i menjar alguna cosa al final de la Cursa.

A més de les classificacions habituals, enguany s'obren dues noves modalitats: una que registrarà els millors socis del Nàstic i l'altra que farà competir les empreses que formen part del Club Empresa del Nàstic.

També hi tindran el seu espai els més petits. I és que amb el suport del Consell Esportiu es faran curses infantils amb diferents distàncies per les diferents categories. El preu d'inscripció per cada nen serà d'1€ que anirà destinat a una entitat benèfica.

La Cursa Nàstic d'aquest any està organitzada pel Gimnàstic de Tarragona SAD, per la secció d'Atletisme del Club Gimnàstic i per l'empresa Athletic Events.

Les inscripcions es poden fer des de ja mateix a les oficines del Nàstic, a la Botiga Bikila, a la Farmàcia Gemma Pujol i a la web www.athleticevents.net.

La Cursa, a més, té el suport de l'Associació de Veïns de la Vall de l'Arrabassada i del Consell Esportiu del Tarragonès.

gimnastic-ucrania