gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Tornarem’, la nova campanya de socis

El Nàstic ha presentat aquest migdia de manera oficial la campanya d'abonaments per a la temporada 2012/2013 sota un eslògan clar i contundent: 'Tornarem'. Aquest és el missatge escollit pel club a l'hora de fer una declaració d'intencions clara i sense cap tipus de por a la pressió. 'Tornarem' vol ser una crida al retorn a la LFP però també ho vol ser en la tornada als valors que un dia van fer gran el club i que ara Josep Maria Andreu i el seu Consell volen recuperar: responsabilitat, honstedat, esforç, compromís i il·lusió.

La campanya porta també inclosa una voluntat clara d'apropar encara més el soci i la SAD, fent que la gent del Nàstic torni a ser la veritable propietària de l'entitat. És per això que s'incorpora el missatge 'Jo sóc del Nàstic, el Nàstic és meu', una frase que fa referència al fet que tots els socis seran obsequiats amb una acció en la seva renovació o adquisició d'un abonament.

Pel que fa els preus, i malgrat el club hagi anunciat que no es poden rebaixar les quotes, tant el president com el director general han presentat un seguit de promocions per tal que el preu es pugui abaratir. 

Porta un soci i estalvia!

La principal promoció que es llença de cara a aquesta campanya és la possibilitat d'estalviar-se la quota. D'aquesta manera tots els socis que renovin i portin un nou abonat els hi sortirà el seu carnet del tot gratuït, havent de pagar només els 100€ de l'acció. D'aquesta manera, si un soci de tribuna (420€) porta un soci nou (que serien 420€ més) només pagaran 420€+100€ i disposaran de tots carnets i dues accions, un i una per cadascú.

A més d'aquesta promoció, el club manté la Grada Jove (90€), els descomptes per a +65 i juvenil, el carnet gratuït fins als 12 anys, els descomptes per unitat familiar i augmenta encara més el descompte als aturats, creant un carnet per tots ells de només 100€ en la graderia de Gol (caldrà renovar la condició d'aturat durant el mes de gener de 2013.

Els carnets es podran recollir a partir del 9 de juliol a les oficines del Gimnàstic.

En un document adjunt a la notícia hi trobareu totes les promocions detallades i amb les condicions que requereixen.

gimnastic-ucrania