gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tot a punt pel XL Cros Nàstic Ciutat de Tarragona

Més de 300 inscrits a la cursa de diumenge a l’Anella Mediterrània

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat aquest migdia el XL Cros Nàstic Ciutat de Tarragona, cursa que es disputarà aquest proper diumenge dia 5 de novembre, a partir de les 9.45 h, a l’Anella Mediterrània de Camp Clar. Les inscripcions continuen obertes fins demà. Inscriu-te!

Aquesta 40a edició del Cros tornarà a ser un gran esdeveniment esportiu i social que es desenvoluparà diumenge des de les 9.45 hores i fins a les 13 h, quan tindran lloc les sortides en categoria mini amb recorreguts de 200 metres. Tots els corredors rebran un gymsac amb productes dels patrocinadors. A més, hi ha més de 60 premis pels respectius guanyadors i tots els escolars que competiran en categoria mini rebran medalla.

Novament, en aquesta 40 edició, els més de 300 inscrits ho faran totalment de franc i competiran amb amics i/o familiars per gaudir de l’esport conjuntament.

Els encarregats de presentar la cursa han estat (d’esquerra a dreta): el responsable d’organització de la cursa, el Sr. Jordi Ruiz; el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, el Sr. Berni Álvarez; la vicepresidenta del Club Gimnàstic de Tarragona, la Sra. Bito Fuster; i el director del Cros i membre de la comissió directiva del Consell Esportiu del Tarragonès, el Sr. Sebastià Giralt.

La present edició de la cursa està organitzada pel Gimnàstic de Tarragona i compta amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès, la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i l’Ajuntament de Tarragona. Els patrocinadors oficials són Port de Tarragona i Salting Tarraco.

gimnastic-ucrania