gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tot a punt per a la 2a Fase de LALIGA GENUINE 23/24

Un total de 22 equips jugaran a la Ciudad Deportiva Bahía de Cádiz

El Nàstic Genuine ja està preparat per disputar la segona fase de LALIGA GENUINE 2023-2024, que el Cádiz CF acollirà a les seves instal·lacions.

L’equip grana va realitzar l’últim entrenament ahir, dilluns, al camp annex al Nou Estadi Costa Daurada i el divendres pel matí, a les 8.15 h, l’expedició està convocada a l’Estació del Camp de Tarragona, des d’on viatjarà en AVE fins a terres andaluses.

Els camps de la ciutat esportiva del conjunt gadità, que exercirà com amfitrió, seran els escenaris on es disputaran un total de 33 partits durant el cap de setmana. Mentre que l’acte inaugural, el divendres a les 20 h, i amb la presència de tots els jugadors i tècnics, es realitzarà sobre la sobre la gespa del Estadio Nuevo Mirandilla.

Aquesta segona fase s’ha dividit en dos seus, la de Cádiz, que es celebrarà entre el 2 i el 4 de febrer; i A Corunya, que està programada entre del 15 al 17 de març.

Els 16 jugadors convocats per Rafel Magrinyà són: Nano (13), Jordi Rofes (49), Sayago (4), Dídac Bosques (9), Manel (10), Martí Diaz (20), Marta (21), Ruben Almazán (5), Cyro (33) , Marc Rodríguez (22), Albert Roca (11), Aaron Cortés (23), Plaza (24), Joan Josep (25), Oya (34) i Vania (26). En l’apartat tècnic, Rafel Magrinyà tindrà l’acompanyament d’ Isabel Fonseca, Sergi Bosques i Manolo Garcia.

Els partits es jugaran dissabte, en horari de matí i tarda, i diumenge al matí. El Nàstic Genuine disputarà els següents enfrontaments a la Ciudad Deportiva Bahía de Cádiz:

Dissabte, 3 de febrer:

  • SD Huesca – Nàstic (12 h, camp 3)
  • Nàstic – Athletic Club Fundazioa (17.30 h, camp 4)

Diumenge, 4 de febrer:

  • Córdoba CF – Nàstic (11 h, camp 4)


Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania