gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tot a punt per a la 3a Fase de LaLiga Genuine Santander 22/23

Un total de 22 equips jugaran a la Ciudad Deportiva del Burgos CF

El Nàstic Genuine ja està preparat per gaudir de la tercera i penúltima fase de LaLiga Genuine Santander 2022-2023. L’equip va realitzar l’últim entrenament ahir, dilluns, al camp annex al Nou Estadi Costa Daurada.

Aquest divendres pel matí, a les 9 h, l’expedició grana partirà en autocar des de Tarragona i participarà en l’acte inaugural del vespre a Ciudad Deportiva de Castañares. Els camps de les instal·lacions del conjunt burgalès , que exercirà com amfitrió, seran els escenaris on es disputaran un total de 33 partits durant el cap de setmana.

Aquesta tercera fase s’ha dividit en dos seus, la de Vigo, que es va jugar el 15 i 16 d’abril; i d’aquest cap de setmana a Burgos.

Els 16 jugadors convocats per Rafel Magrinyà són: Kevin Ogalla, Cristian Sayago, Marc Rodríguez, Kevin Gutiérrez, David Carmona, Gerard Bertran, Martí Díaz, Sergi Camprubí, Jose Antonio Mateu, Xavier Jiménez, Mohamed Meziani, Miguel Ruiz, Daniel Ordoñez, Bryan Martínez, Aaron Oya i Jordi Rofes. En l’apartat tècnic, Rafel Magrinyà tindrà l’acompanyament de Lorena Sánchez, Santiago Giner i Patxi Galea.

Els partits es jugaran dissabte, en horari de matí i tarda, i diumenge al matí. El Nàstic Genuine disputarà els següents enfrontaments:

Dissabte, 13 de maig, a les 12 hores: Real Sociedad Fundazioa – Nàstic
Dissabte, 13 de maig, a les 19 hores: Nàstic – Real Oviedo
Diumenge, 14 de maig, a les 11 hores: RCD Mallorca – Nàstic

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania