gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tot a punt per a la Fase Bilbao de LaLiga Genuine Santander

Un total de 22 equips jugaran a la Ciudad Deportiva de Lezama, Bilbao

El Nàstic Genuine ja està preparat per disputar la segona fase de LaLiga Genuine Santander 2022-2023. L’equip va realitzar l’últim entrenament ahir, dilluns, al camp annex al Nou Estadi Costa Daurada.

Aquest divendres pel matí l’expedició grana partirà en autocar des de Tarragona i participarà en l’acte inaugural del vespre a la Ciutat Esportiva de Lezama. Els camps de les instal·lacions de l’Athletic Club, que exercirà com amfitrió, seran els escenaris on es disputaran un total de 33 partits durant el cap de setmana. Cal recordar aquesta segona fase s’ha dividit en dos seus, la de Bilbao i la de Barcelona, on el RCD Espanyol va ser l’amfitrió dels altres 22 equips restants el 17, 18 i 19 de febrer.

Els 16 jugadors convocats per Rafel Magrinyà són: Héctor Martínez, Ernesto Duarte, Cristian Sayago, Ricard Domínguez, Brian Masa, Ruben Almazán, David Descarrega, Alejandro Coruzo, Marta Álvarez, Celia Martínez, Albert Roca, Raul Plaza, Vània Gracia, Daniel Ordoñez, Sergi Camprubí i Jordi Rofes. En l’apartat tècnic, Rafel Magrinyà tindrà l’acompanyament de Jordi Gornals, Manuel Garcia i Isabel Fonseca.

Els partits es jugaran dissabte, en horari de matí i tarda, i diumenge al matí. El Nàstic Genuine disputarà els següents enfrontaments:

Dissabte, 25 de març, a les 12 hores: Nàstic – SD Eibar Fundazioa
Dissabte, 25 de març, a les 18.30 hores: Villarreal CF – Nàstic
Diumenge, 26 de març, a les 11 hores: Nàstic – Burgos CF

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania