gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tot a punt per la Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic

El compte enrere de la Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic ha començat. A falta de cinc dies per la cursa, els organitzadors han presentat la samarreta d’aquesta edició a les instal·lacions del Club Gimnàstic de Tarragona.

A l’acte de presentació han assistit Guillermo Padrissa, sotsdirector general de Mútua General de Catalunya; Alfonso Moriana, responsable d’Athletic Events; Lluis Fàbregas, director general del Club Gimnàstic i Pau Ricomà, membre de l’Associació de Veïns de la Vall de l’Arrabassada.

A dia d’avui, el nombre de participants inscrits ascendeix als 500 en categoria adulta i 200 en categoria infantil. Les inscripcions encara estan obertes i tenen un preu de 10€ la cursa popular i 15€ la de muntanya. La inscripció es pot formalitzar a la web www.athleticevents.net, a la Botiga Bikila, a la Farmàcia Gemma Pujol i a les oficines del Nàstic.

El tret de sortida de la tercera edició de la Mútua General de Catalunya Cursa Nàstic es donarà a les 9.30h d’aquest diumenge 16 de març a les instal·lacions esportives del Nàstic. La prova en ruta de 5 km transcorrerà pel barri i la platja de l’Arrabassada. Mentre, la cursa de muntanya presenta un nou i atractiu recorregut durant els 15 km programats. Ambdues curses finalitzaran, com la passada edició, al bell mig del Nou Estadi.

gimnastic-ucrania