gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tots al camp!

El Nàstic ha iniciat ja un seguit d'iniciatives per a augmentar l'afluència a l'estadi aquest proper diumenge contra la Ponferradina. En primer lloc el club obsequiarà amb una entrada de regal a tots els socis del Nàstic. L'entrada serà de la mateixa zona (sempre i quan en quedin existències) i es podrà recollir a partir de demà dimarts a la Botiga del Nàstic (de 9.30h a 13.30h i de 17h a 20h) i a les oficines del Nou Estadi (de 9h a 13.30h i de 16h a 19h).

Per tots aquells que no són socis, el Nàstic també ha preparat una promoció que vincula els dos propers partits a l'estadi, que es jugaran de manera consecutiva. Tots aquells que comprin una entrada per al partit de la Ponferradina en rebran una altra de regal per al matx que el Nàstic jugarà contra la Unión Deportiva Las Palmas. Les entrades es poden comprar també a la Botiga o a les oficines del Nou Estadi.

Finalment, i fruit del conveni de col·laboració entre el Nàstic i el Consell Esportiu del Tarragonès, tots els nens i nenes que estan associats al Consell, i que són menors de 12 anys, rebran una entrada d'acompanyant adult al llarg d'aquesta setmana si es fan socis infantils del Nàstic, que fins als 12 anys és gratuït. Aquesta gestió també es pot fer tant a les oficines de l'estadi com a la Botiga de l'Avinguda Catalunya.

gimnastic-ucrania