gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tots els accessos oberts per al Nàstic – Girona

Amb motiu del partit contra el Girona, i un cop finalitzada una part de les obres de reforma del Nou Estadi, tots els accessos restaran oberts amb normalitat

Amb motiu del partit contra el Girona, i un cop finalitzada una part de les obres de reforma del Nou Estadi, tots els accessos restaran oberts amb normalitat. Els socis i aficionats que accedeixin a l’estadi pel partit contra el Girona FC, corresponent a la Jornada 40 de LaLiga 1|2|3, i que es disputarà aquest diumenge a partir de les 18 hores, podran emprar amb normalitat les portes d’accés a les seves respectives graderies.

Així, la gran novetat és que els abonats de Gol Nord podran accedir per qualsevol dels dos accessos amb que compta aquesta graderia; la porta 8, l’accés tradicional, situat al final del camp annex; o la porta 0, ubicada rere Preferent.

Els aficionats i aficionades del Girona, que han comprat entrades a Preferent Superior, hauran d’accedir per la porta 1.

Recordem que com en l’anterior partit, ja estan operatius els nous lavabos de Tribuna inferior, i es mantindran els lavabos provisionals instal·lats en partits anteriors, al replà situat entre la Tribuna inferior i la Tribuna superior. D’altra banda, per aquest partit, es mantindrà el desplegament de lavabos provisionals al Gol Nord, per millorar el servei en aquesta zona del Nou Estadi.

Es recomana a tots els socis i aficionats que, per aquest partit amb una previsió d’afluència molt alta, vinguin amb temps al Nou Estadi.

gimnastic-ucrania