gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tradicional visita al Santuari del Loreto i la Capella de Sant Magí abans d’iniciar la lliga 23-24

Representació de totes les àrees del Gimnàstic de Tarragona

Com es tradicional en cada inici de temporada, el Gimnàstic de Tarragona ha realitzat la doble ofrena al Santuari del Loreto i la Capella de Sant Magí abans d’iniciar el campionat de lliga.

La primera de les ofrenes ha estat a la Verge del Loreto després de la sessió d’entrenament que l’equip ha realitzat a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. El Padre Mario Buonanno ha rebut a la comitiva grana i ha animat a tenir una temporada exitosa a l’entitat grana. El tècnic, Dani Vidal; acompanyat del president, Josep Maria Andreu, i dels capitans Joan Oriol, Marc Fernández, Nacho González, Pol Domingo i Marc Montalvo, ha encès el ciri del Nàstic que acompanyarà a l’equip des de la muntanya del Llorito.

A la tarda, l’expedició s’ha desplaçat en l’autocar oficial fins a Via Augusta. Des d’allí s’ha iniciat l’itinerari per la Part Alta de Tarragona fins arribar a la Capella de Sant Magí del Portal del Carro.

Jugadors, tècnics, directius i representants de l’equip Genuine han estat rebuts per Joaquim Galià, president de la Confraria de Sant Magí; encarregat de donar la benvinguda i donar pas al Mossèn Joan Magí Ferré, que ha dirigit unes paraules als assistents, desitjant els bons resultats d’aquesta temporada.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de fer els precs a Sant Magí, acompanyat de l’entrenador, capitans i capità del Genuine, Rubén Almazán.

gimnastic-ucrania