gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tram final decisiu pel Juvenil A

Els de Manel Cazorla encaren el tram final de la temporada amb la permanència en joc i depenent d’ells mateixos per aconseguir l’objectiu.

Els de Manel Cazorla encaren el tram final de la temporada amb la permanència en joc i depenent d’ells mateixos per aconseguir l’objectiu.

Els grana, amb 22 punts, es troben en la tretzena posició, la primera que perd categoria, però tan sols a dos punts del catorzè classificat, el Ferriolense (24p) i a una victòria de distància de Manacor (25p) i Sant Andreu (25p). Per sota, els Tarragonins tenen a Balears (20p), Santo Domingo (19p) i Sabadell (11p); amb el Balears, a més, els grana tenen l’average guanyat.

En les properes sis jornades el Juvenil A s’enfrontarà amb cinc dels seus rivals directes per la permanència. Els de Cazorla hauran de visitar els camps de Sabadell, Ferriolense i Manacor; mentre que rebran la visita del Bellvitge i el Sant Andreu. En aquestes 5 jornades els tarragonins es jugaran seguir una temporada més a la màxima categoria estatal. El fet de ser tots ells equips de la part baixa donarà valor doble a les victòries que es puguin sumar. El primer dels rivals serà, aquest dissabte, el Sabadell. Els barcelonins són els cuers i en el partit d’anada els nostres ja van ser capaços de guanyar.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, es mostra tranquil i convençut de les possibilitats dels seus en aquest decisiu tram final de temporada. “Estem 100% preparats. Portem molts mesos de treball, amb molt bona feina feta pels nois. Els resultats en les darreres jornades no ens han acompanyat, ens ha mancat sort per superar a rivals de la part alta, però hem estat protagonistes en tots els partits. Sabem que podem convertir les bones sensacions en victòries i per això lluitarem. L’objectiu és clar i el volem aconseguir.”

gimnastic-ucrania