gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tram final pel Juvenil A

El Juvenil A de Manel Cazorla encara el tram final de la competició

El Juvenil A de Manel Cazorla encara el tram final de la competició amb tranquil·litat un cop aconseguida la permanència matemàtica.

Els granes volen tancar la temporada de manera brillant aconseguint la que seria la millor classificació del juvenil en els darrers anys. Després de l’empat a 2 de la setmana passada contra el Manacor, i donats els resultats de la resta de rivals, els tarragonins es van assegurar la permanència matemàtica a falta de 3 jornades. Ara tenen l’oportunitat de seguir sumant i aconseguir una de les millors classificacions dels darrers anys. El repte, però, no serà gens fàcil.

Aquest cap de setmana el Juvenil A visita el camp del Zaragoza. Els aragonesos són cinquens amb 45 punts, 9 més que el Nàstic que amb 36 és setè. Els granes juguen a domicili diumenge a les 16:30 hores.

El següent escull serà, ni més ni menys, que el Mallorca, a casa. Els illencs són actualment els segons classificats i han estat un dels millors equips durant tota la competició. Finalment, el tercer partit el jugaran contra el Lleida, un dels equips que es troba en la zona de descens pel que l’enfrontament pot ser a vida o mort pels de la terra ferma.

Així, els de Manel Cazorla encaren la recta final amb la tranquil·litat d’haver aconseguit l’objectiu de la permanència i amb la il·lusió de poder tancar l’any amb una de les millors classificacions dels darrers anys.

gimnastic-ucrania