Treballada victòria del Cadet B

El Cadet B va guanyar al Prat en un partit molt igualat i que es va decidir en el tram final.

Els grana va començar el partit malament, poc encertats i amb molts desajustos defensius, el que va permetre als visitants avançar-se en el marcador. Els grana no es trobaven còmodes sobre la gespa, a acusa de la bona pressió dels barcelonins, i els costava molt circular la pilota i trobar espais en atac. Al descans s’arribava amb el 0 a 1 favorable al Prat.

El descans va servir al tècnic per introduir diversos retocs tàctics que van donar un rendiment immediat a l’equip. Fruit d’aquesta millora, el Nàstic va passar a dominar el joc, aconseguint el gol de l’empat. Amb el pas dels minuts el partit va anar embogint, augmentant en ritme i intensitat, i generant que el darrer quart d’hora es produïssin 3 gols. Els grana es van avançar amb el 2 a 1, que va ser respost ràpidament pels visitants, que empataven el matx. Afortunadament, els nostres van ser capaços de mantenir la lucidesa, el que els va permetre marcar el tercer enduent-se una reballada victòria.

Amb la victòria sobre el Prat el Cadet B suma 39 punts que li poden permetre escalar alguna posició. El proper enfrontament dels grana serà dissabte, 13 de maig, a partir de les 11 hores contra el Barça.