gimnastic-banner-the-beat-challenge

Treballada victòria dels infantils A

Els de Paco Pastor van guanyar al Sabadell en un partit molt important per començar a escalar posicions a la classificació.

Els de Paco Pastor van guanyar al Sabadell en un partit molt important per començar a escalar posicions a la classificació.

Els grana van fer una molt bona primera meitat amb molta superioritat en el joc i en ocasions. Després d’un parell d’arribades clares els locals van fer el gol al minut 15. Abans de la mitja part els de Pastor van desaprofitar diverses ocasions per marxar a vestidors amb un avantatge major, però la falta d’encert en els metres finals va impedir que arribés el 2-0.

A la segona, el Sabadell va sortir més endollat, a la recerca del gol de l’empat. La major intensitat dels del Vallés els va donar un major protagonisme en el joc, obligant al Nàstic a treballar per mantenir l’avantatge en el marcador. Els tarragonins van gaudir d’un parell d’ocasions a la contra però el resultat ja no va variar.

El tècnic del Nàstic, Paco Pastor, destacava la importància d’aquests tres punts. “Hem fet una gran primera meitat en que haguéssim pogut fer algun gol més. A la segona hem hagut de patir una mica més però hem sabut defensar el marcador. Són tres punts importants ja que ens permeten escalar posicions a la taula i ens permeten seguir treballant amb tranquil·litat. A més, la victòria ens dona confiança de cara al complicat partit d’aquesta setmana contra la Damm, un equip sempre molt complet i difícil de batre”.

gimnastic-ucrania