gimnastic-banner-the-beat-challenge

Treballs de manteniment de la gespa del Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que el primer equip es traslladarà al Municipal d’Ascó per a realitzar els entrenaments diaris de demà i dijous.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que el primer equip es traslladarà al Municipal d’Ascó per a realitzar els entrenaments diaris de demà i dijous. La ressembra que cal aplicar a la gespa del Nou Estadi i el camp annex, impossibiliten que l’equip s’exerciti amb normalitat a les instal·lacions grana de La Budallera.

Després de l’entrenament d’ahir, dilluns, i coincidint amb l’època de l’any indicada, s’ha iniciat el procés de ressembrar la gespa del Nou Estadi i la del camp annex per tal de millorar l’estat d’aquesta i que estigui en condicions òptimes per a la resta de temporada.

Els tractaments de ressembra de la gespa s’allargaran fins al partit corresponent a la jornada 12 de LaLiga 1|2|3 al Nou Estadi, davant el RCD Mallorca. Durant aquest temps l’equip alternarà els seus entrenaments entre el Municipal d’Ascó i el camp de gespa artificial de les instal·lacions del Nàstic.

gimnastic-ucrania