gimnastic-banner-the-beat-challenge

Triomf a Eivissa i d'altres resultats de la secció (Tennis taula)

El primer equip grana de tennis de taula va imposar-se en un dels dos enfrontaments que va disputar el passat cap de setmana  a les Illes Balears. Concretament, a Eivissa. Allà van jugar un partit contra el Sant Jordi i un altre contra el Santa Eulària, cuer de la lliga.

El primer dels rivals va derrotar l’equip tarragoní per 4-2. L’equip eivissenc va començar el matx amb un parcial de 2 a 0. En aquell moment, el capità de l’equip grana, Xavi Vizcaino, va aconseguir el primer punt per al Nàstic i semblava que podia arribar la remuntada. Tot i això, el Sant Jordi es va emportar els següents dos punts i així es va confirmar la derrota de l’equip de Tarragona, que va fer un punt més al final sense res en joc.

El segon partit va servir per a que es produís una victòria importantíssima per part de l’equip grana en la seva visita al Santa Eulària. Gràcies a aquest triomf l’equip de Tarragona se situa a la 7a posició de la lliga. El Nàstic va començar dominant el partit, amb un clar 0-2, però els eivissencs van ser capaços d’igualar el marcador amb un 3-3. Per tant, tot es va decidir en els dobles. En aquesta fase, tot va estar molt igualat, però els granes van aconseguir emportar-se el matx remuntant l’últim joc.

 

Lligues Provincials

D’altra banda, les diferents categories del tennis taula van obtindre els següents resultats a les lligues provincials:

Preferent

“A” (Enric, Senén i Josep) 5 – Vinarós 1; “B” (Ferran, Cuqui i Agustí) 6 – Lira “B” 0

Propera jornada:  “B” vs Reus Deportiu; “A” vs Almoster

 

Primera

 C (Guillem, Josep i Carlos) 0 – Cambrils 6

Propera Jornada: “C” vs Amposta

 

Tercera

“D” (Jesús, Luis i Carlos) 0 – Ulldecona 6

Propera Jornada: “D” vs Ganxets de Reus “A”

 

Promoció

Almoster 3 – Nàstic 2

Propera Jornada: Nàstic vs Ganxets de Reus

 

Campionat Classificatori d’Espanya

A més a més, un total de 7 jugadors granes van participar al Campionat Classificatori d’Espanya en les categories d’aleví, infantil i veterans:

Pel que fa a la categoria aleví, el tortosí  Joan Martínez va passar com 3r de grup, però va caure a la 1a ronda del quadre final. 

En infantil, Enric Rodriguez i Senén Alegret passaven com a primers de grup, mentre que Ferran Busquets ho feia com a 2n. En la 1a ronda del quadre, Senén i Ferran van passar, mentre, l'Enric va quedar eliminat en cinc jocs. Els dos supervivents van perdre la 2a eliminatòria i la 1a del quadre de consolació.

Finalment, en veterans, Jordi Verdejo va passar com a 2n de grup; i Guillem Santiago i Josep Rodríguez van ser eliminats a la fase de grups. El grana Jordi va guanyar la primera eliminatòria del quadre, però en la segona va caure i va acabar jugant la consolació, on va aconseguir la 10a plaça.

gimnastic-ucrania