gimnastic-banner-the-beat-challenge

Triple promoció per als dos partits al Nou Estadi!

Aquesta acció promocional del Gimnàstic de Tarragona, SAD va destinada a tots els socis i aficionats del Nàstic, per tal de sumar el màxim nombre d’espectadors al Nou Estadi i animar l’equip en els dos propers enfrontaments consecutius a Tarragona

Aquesta acció promocional del Gimnàstic de Tarragona, SAD va destinada a tots els socis i aficionats del Nàstic, per tal de sumar el màxim nombre d’espectadors al Nou Estadi i animar l’equip en els dos propers enfrontaments consecutius a Tarragona.

El primer partit, corresponent a la jornada 25, serà davant l’AD Alcorcón i es disputarà aquest dissabte 11, a les 18 hores. Mentre que el segon matx al Nou Estadi, davant el CD Numancia, correspon a la jornada 26 de LaLiga 1|2|3 i es jugarà el dissabte 18 de febrer, també a les 18 hores. Per a aprofitar aquesta triple promoció que ofereix el Gimnàstic de Tarragona caldrà passar per les oficines de l’entitat o per la Nàstic Hummel Store. La múltiple promoció està limitada al nombre d’entrades destinades, per l’aforament, en cadascuna de les zones.

En el cas dels socis, podran retirar entrades de la seva zona on estan abonats al preu de 5€ cadascuna. Cada soci podrà retirar un màxim de 4 entrades per a cada partit.

Per la seva banda, els no socis gaudiran d’un 2×1 per tal de viure els dos partits de lliga grana. Per la compra d’una entrada per viure el Nàstic – AD Alcorcón de dissabte, es regalarà una entrada per la mateixa zona del camp per al partit davant el CD Numancia. Recordem que els preus de les zones són de 15€ a Gol, 20 a Preferent i 30 euros a la zona de Tribuna.

A més a més, els socis i no socis, podran optar en aconseguir una entrada a la zona de Gol o Preferent quan facin una compra mínima de 10€ a la Nàstic Hummel Store.

Per al conjunt entrenat per Juan Merino, els dos propers partits de LaLiga123 passen pel terreny de joc del Nou Estadi, on hi haurà 6 punts en joc i 180 minuts per endavant. En aquests dos partit consecutius a casa cal que tots els nastiquers donin el màxim suport als nostres jugadors i així lluitar per les victòries i que els punts es quedin a Tarragona.

Recordem que l’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i també, els dies de partit dues hores abans de començar el matx.

gimnastic-ucrania