gimnastic-banner-the-beat-challenge

Triple victòria a la Fase Sevilla FC de LaLiga Genuine Santander

Els grana es van imposar al Real Valladolid, Real Zaragoza i Athletic Club

El Gimnàstic de Tarragona ha disputat aquest cap de setmana la segona fase de la temporada 2019-2020. La competició celebrada a la Ciutat Esportiva José Ramón Cisneros del Sevilla FC va congregar a 18 dels 36 equips participants i una xifra superior als 400 futbolistes.

El Nàstic va disputar els tres partits programats pel cap de setmana; Real Zaragoza (3-0) i Real Valladolid (4-0), el dissabte; i l’Athletic Club (2-1), diumenge. L’equip entrenat per Rafel Magrinyà ha marcat una nova fita esportiva grana després d’imposar-se en els tres partits jugats, un registre pendent d’aconseguir fins a la data. Els 16 futbolistes d’aquesta fase van celebrar les victòries amb l’afició present; familiars, nastiquers, jugadors i aficionats d’altres equips van viure amb emoció cadascuna de les accions esportives i també de fair play que regnen en tots els partits i fases de LaLiga Genuine Santander. Tenint sempre present el lema de la lliga: ‘compartir antes que competir’ per tots i cadascun dels amics i, alhora, magnífics rivals.

L’equip va estar acompanyant per nombrosos tècnics i monitors que setmanalment conviuen amb els jugadors, a més d’uns familiars també participis del futbol. El responsable de Marca i RSC de l’entitat, Jose Maria Andreu Solé, va acompanyar l’equip a Sevilla. Recordem que aquesta segona fase es divideix en dues: la disputada aquest cap de setmana a les instal·lacions del Sevilla FC; i a final del mes de febrer, els altres 18 equips jugaran tres partits cadascun a la Ciutat Esportiva del Real Betis.

En aquesta segona fase de competició, el Nàstic Genuine va estrenar patrocini als pantalons oficials de joc. El Port de Tarragona s’ha sumat per donar suport a l’equip, juntament amb BASF, Fundació La Caixa i Nectina.

Finalment, ahir, diumenge, un cop finalitzats els partits del matí, es va fer entrega de les medalles a tots els participants de la #FaseSevillaFC. La presidenta de la Fundación LaLiga, Olga de La Fuente, juntament amb autoritats i jugadors del conjunt de nervión, van ser els encarregats de felicitar individualment als més de 400 esportistes que viuen la passió de LaLiga Genuine Santander.

gimnastic-ucrania