gimnastic-banner-the-beat-challenge

Trobada de socis de les Terres de l’Ebre per constituir una nova penya

Els socis grana de les terres ebrenques s’han reunit aquest vespre al Tradicionarius de Tortosa per conèixer els tràmits necessaris i requerits en el moment de constituir una nova penya oficia del Nàstic. Actualment, hi ha més de 50 abonats de la zona ebrenca.

Els socis grana de les terres ebrenques s’han reunit aquest vespre al Tradicionarius de Tortosa per conèixer els tràmits necessaris i requerits en el moment de constituir una nova penya oficial del Nàstic. Actualment, hi ha més de 50 abonats de la zona ebrenca.

En la reunió informativa ha assistit el director de l’Àrea Social grana, Jordi Ruiz, per tal d’informar dels requisits necessaris per a reconèixer oficialment la futura Penya Lo Nàstic Terres de l’Ebre. Dintre d’aquests passos que cal seguir per constituir la penya que aglutinarà els nastiquers de les comarques del Montsià, Baix Ebre, Ribera d’Ebre i Terra Alta, caldrà sumar la inscripció d’un mínim de 18 socis, estar degudament registrats al Departament de Justícia i disposar d’un local social.

En aquest darrer aspecte, cal destacar les facilitats i l’interès de la franquícia Tradicionarius en acollir els nastiquers del sud de Tarragona en el seu local situat al carrer Sant Blai número 12 de Tortosa. El Tradicionarius de Tortosa ha mostrat la seva disposició per ser l’espai de reunió de l’afició ebrenca i així veure junts els partits del Nàstic quan jugui lluny de Tarragona.

Tots els socis del Nàstic de les Terres de l’Ebre que es vulguin inscriure o sol·licitar més informació poden adreçar-se al correu lonastic.penyaterresdelebre@gmail.com o visitar la pàgina de la Penya a Facebook.

gimnastic-ucrania