gimnastic-banner-the-beat-challenge

Trobada prèvia a la Jornada Solidària de diumenge

Hi han assistit representants de tots els municipis damnificats per la riuada

El president Josep Maria Andreu i el director general grana, Lluís Fàbregas, han rebut sobre la gespa del Nou Estadi als diferents alcaldes i regidors dels sis municipis que malauradament van patir les conseqüències de les riuades al riu Francolí el passat 22 d’octubre.

En aquesta fotografia prèvia hi ha participat l’alcalde de Vilanova de Prades, Artur Miró; l’alcalde de Vallclara, Rosendo Puig; l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal; el regidor de Vimbodí i Poblet, Gerard Cava; el regidor de Montblanc, Francesc Vinyas; i l’alcalde de Vilaverd, Antoni Anglès. A més del representant de la plataforma Riuada Solidària al Francolí, Oscar Palau.

Els alcaldes i regidors, així com altres representants dels diferents consistoris assistiran el diumenge al Nàstic – Villarreal CF ‘B’, un partit que a banda de jugar per tres punts també servirà per recaptar el major nombre de fons i fer-ne entrega a Riuada Solidària al Francolí.

L’import íntegre que es generi de la venda d’entrades a taquilla davant el filial groguet, s’entregarà a la iniciativa promoguda per Riuada Solidària al Francolí. A més, els socis i aficionats nastiquers que hi vulguin col·laborar tenen la possibilitat de fer el seu donatiu a l’estand de la plataforma que hi haurà a l’accés al Nou Estadi.

Recordem que el preu de les entrades serà de 10 € a les zones de Gol, 15 € a Preferent i 25 € a les localitats de Tribuna. A més a més, els veïns i veïnes dels municipis afectats:  Vilanova de Prades, Vallclara, l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet, Montblanc i Vilaverd, podran accedir a les zones de Gol Nord o Gol Sud per 5 €, prèvia acreditació del seu DNI.

gimnastic-ucrania