gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tuni: "Confiem en la resposta de l’afició"

Tuni ha passat aquest matí per la sala de premsa i ha comentat com viu l'equip aquests dies previs al partit contra l'Albacete. El mallorquí ha volgut destacar que els jugadors confien en la resposta de l'afició, "estem en un moment de la temporada en què necessitem a l'afició, i confiem en la seva resposta" ha afirmat Tuni. 

Segons Tuni, l'equip és conscient de la necessitat d'aconseguir els 3 punts davant l'Albacete, i ha destacat que el Nàstic sortirà des del primer minut amb la màxima intensitat per guanyar el partit. També ha comentat que l'Albacete és un equip professional, i com a tal, vindrà a Tarragona a fer un bon partit, encara que ja no s'hi jugui res.

D'altra banda també ha parlat sobre el partit entre el Barça B i el Salamanca. Segons el jugador grana, el Mini Estadi és un camp complicat per guanyar "el Salamanca ho tindrà molt complicat" ha comentat Tuni.

Finalment, el jugador mallorquí ha destacat que l'equip està centrat en el partit de diumenge contra l'Albacete "res ens desviarà l'atenció del partit" ha comentat el centrecampista. "Jo em centro en el meu partit, sé que hem de guanyar i deixo de banda tota la resta" ha destacat el mallorquí.

gimnastic-ucrania