gimnastic-banner-the-beat-challenge

Tuni, presentat

Aquest migdia s'ha presentat la darrera incorporació del Nàstic, el balear Tuni. L'ex jugador del Mallorca ha entrenat aquest ´matí amb els seus nous companys a Camp Clar i, en acabar aquesta sessió, ha passat per la sala de premsa del Nou Estadi, on s'ha presentat en societat.

El president del consell, el senyor José María Fernández, ha donat la benvinguda al de Sòller, a qui li ha agrait la predisposició per venir al Nàstic i li ha desitjat molta sort en aquests sis mesos que ha firmat a Tarragona. Per la seva banda, el director esportiu, Josep Maria Nogués, ha fet incís també en la predisposició del jugador a l'hora de decantar-se per l'oferta del Nàstic. Nogués ha reivindicat la qualitat contrastada del de Sòller i ha assegurat que, amb ell, es confirma el fitxatge de la primera opció en aquesta posició.

Finalment ha estat el torn del protagonista. Tuni s'ha mstrat molt satisfet per aquesta nova etapa que enceta. El jugador vol tenir minuts i tornar a gaudir del futbol per la qual cosa ha sentenciat que es tracta d'un pas endavant. El balear ha trobat molts vells coneguts en el vestuari, un fet que li facilitarà l'adaptació en el vestuari. El nou fitxatge grana ha explicat que està al 100% per jugar aquest mateix dissabte.

gimnastic-ucrania