UE Olot 0 – 2 Nàstic

El Nàstic ha sumat aquest vespre una nova victòria en pretemporada i segueix el seu compte enrera particular cap a la Lliga. Els de Luis César s'han imposat amb claredat a la Unió Esportiva Olot, en un partit en el qual el tècnic gallec ha tornat a donar minuts a varis jugadors del filial.

El Nàstic ha imposat el seu domini des del minut u i les ocasions han anat caient successivament. Gerardo, que ha debutat avui com a titular amb el Nàstic, ha portat tot el perill per la banda dreta, mentre que Vicente, Juan i Alex Cruz s'han repartit la resta de l'atac grana. El canari, precisament, ha estat l'autor dels dos gols de la primera meitat. El primer l'ha marcat després d'una bona assistència de Julio Rico (que en el minut 30 s'ha retirat amb molèsties) i el segon l'hat fet culminant una centrada de Walter, que minuts abans havia substituit Gerardo, que s'ha retirat en el 35 per precaució.

La segona part s'ha desenvolupat amb el mateix guió que la primera i el Nàstic ha seguit generant perill mentre posseïa la pilota. Luis César ha anat entrant els canvis paulatinament. El primer ha estat Rubén Navarro i, després, l'ha seguit Jordi Roca, que reapareixia així de la lesió que va patir a l'stage de Rialp. Tot i que el Nàstic ha tingut opcions per ampliar la renda en diverses ocasions el marcador s'ha quedat amb els dos gols que havia marcat Álex Cruz a la primera meitat.

El proper partit dels grana ja serà la presentació, aquest dissabte contra el RCD Espanyol en el quart Trofeu Ciutat de Tarragona. Els actes de presentació s'iniciaran a les 18h i el partit serà a les 18:30h.