UE Salou 1 – 11 Nàstic (amistós)

El Nàstic s’ha imposat per 1-11 davant la UE Salou en l’enfrontament amistós entre els dos conjunts del Camp de Tarragona. L’equip grana ha estat format per jugadors del primer equip i del filial, el CF Pobla de Mafumet.

El partit amistós disputat al Camp Municipal de Salou ha servit per donar minuts de joc als futbolistes que no van jugar el derbi del passat diumenge, a banda, molts integrants del filial grana han tingut l’oportunitat de vestir la samarreta del primer equip en un enfrontament carregat de gols.

L’onze inicial del Nàstic ha estat format per Tomeu, Segio G, Denis, Vadillo, Verdú, Molina, Gabri, Kike Tortosa, Moreno, Giner i Emaná. Els de Vicente Moreno han controlat el joc en tot moment, mostrant-se molt actius en la faceta ofensiva. El joc entre línies ha estat clau per arribar a la mitja part amb un resultat d’1-6 per als tarragonins. Els gols han estat d’Emaná i Sergio Moreno, per partida doble; Vidal i Kike Tortosa. El gol de la UE Salou, que ha significat l’1-5, ha arribat a les acaballes de la primera meitat, al minut 42.

A la segona meitat el Nàstic ha substituït els jugadors que havien disputat el primer temps, exceptuant a Tomeu Nadal. Els jugadors de camp han estat: Gerard, Joaqui, Joel, Javi Iglesias, Jesús, Bicho, Javi Martínez, Gabi, Luismi i Alvaro. Després de la represa, tot i els canvis realitzats, el Gimnàstic ha seguit buscant la porteria contraria i creant ocasions de gol. Luismi, per partida doble; Bicho; Alvaro i un gol a pròpia dels de Salou han estat els gols que han tancat el resultat favorable al Nàstic per 1-11.

El partit, fruit d’un conveni de col·laboració entre ambdues entitats esportives, ha servit per commemorar el 40è aniversari de la UE Salou. Abans d’iniciar l’enfrontament, els dos presidents han entregat una placa al soci número 1 de la UE Salou.