gimnastic-banner-the-beat-challenge

Últim entrenament del Nàstic Genuine abans de jugar a Mallorca

El Nàstic Genuine ha completat aquest dilluns la darrera sessió d’entrenament abans de marxar divendres cap a Mallorca per jugar la tercera fase de LaLiga Genuine.

El Nàstic Genuine ha completat aquest dilluns la darrera sessió d’entrenament abans de marxar divendres cap a Mallorca per jugar la tercera fase de LaLiga Genuine. Ha estat una sessió especial, ja que els jugadors i cos tècnic han estat acompanyats per voluntaris de Caixabank que celebren la Setmana del Voluntariat i, a més, el director general del Gimnàstic de Tarragona, SAD, Lluís Fàbregas, ha dirigit l’entrenament específic de porters.

La tercera fase de LaLiga Genuine es jugarà dissabte i diumenge vinents. L’equip entrenat per Rafel Magrinyà jugarà dos partits dissabte contra CA Osasuna (13 hores) i Fundación Rayo Vallecano (19 hores) i diumenge al matí (10 hores) hi haurà derbi català contra el Girona FC.

Després de dues fases disputades a Vila-real i Tarragona, el Nàstic Genuine ocupa la desena posició amb tres victòries i tres derrotes. La quarta i darrera fase d’aquesta temporada 2017/2018 es jugarà a Vigo entre el 25 i el 27 de maig.

Durant la setmana, els mitjans oficials del club anunciaran la convocatòria de 16 jugadors que viatjarà cap a Mallorca.

gimnastic-ucrania