gimnastic-banner-the-beat-challenge

Últimes 723 entrades per viure el Nàstic – CF Reus

La venda d’entrades del Nàstic – CF Reus segueix a bon ritme a les oficines grana. Nombrosos socis, mitjançant la promoció del 2x1, i d’altres aficionats no abonats, des d’avui dilluns, ja han aconseguit les entrades per presenciar el derbi de dilluns vinent.

La venda d’entrades del Nàstic – CF Reus segueix a bon ritme a les oficines grana. Nombrosos socis, mitjançant la promoció del 2×1, i d’altres aficionats no abonats, des d’avui dilluns, ja han aconseguit les entrades per presenciar el derbi de dilluns vinent.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que només queden 723 entrades corresponents a les zones de Gol, després d’esgotar la totalitat dels seients de les zones de Tribuna i Preferent. L’entitat grana anima a tots els nastiquers que no esperin fins a l’últim moment per tal de comprar les entrades pel derbi del dilluns 1 de maig, a les 19 hores, al Nou Estadi, entre el Nàstic i el CF Reus, amb la promoció del 2×1 per als seus amics i o familiars i els aficionats al preu habitual: Gol Nord o Sud a 15€.

Recordem que els socis que ho desitgin es poden acollir a la promoció del 2×1, fins a un màxim de 4 entrades en total. Els socis de Tribuna i Preferent podran fer la seva compra escollint entre una zona de Gol, ja que en les seves zones s’han exhaurit les localitats. Aquesta promoció està limitada al nombre d’entrades destinades, per l’aforament, en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

A més a més, recordem que encara segueix vigent la segona promoció per als socis i aficionats grana. La compra a la Nàstic Hummel Store de qualsevol de les samarretes oficials del Nàstic d’aquesta temporada, al preu habitual de 60 euros, significarà dues entrades de franc a la zona de Gol.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i dilluns 1 de maig, dia de partit, s’obrirà a partir de les 17 hores. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, i també, el dia de partit, des de les 17 hores.

gimnastic-ucrania