gimnastic-banner-the-beat-challenge

Últimes entrades de Tribuna

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que per al matx de diumenge al Nou Estadi hi ha poques entrades disponibles a la zona de Tribuna

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que per al matx de diumenge al Nou Estadi hi ha poques entrades disponibles a la zona de Tribuna.

Degut a l’alt ritme de venda i també a la promoció per a socis, estan a punt d’esgotar-se les entrades en aquesta zona. Aquells socis que vulguin aprofitar la promoció d’entrades, així com els aficionats que vulguin adquirir localitats de Tribuna, poden fer les seves compres en les pròximes hores a les oficines o a la Nàstic Hummel Store, abans que s’esgotin les localitats disponibles.

Amb la promoció per a aquest matx, cada soci pot retirar un màxim de 4 entrades de la seva zona, al preu de 5€. Un cop s’esgotin totalment les entrades de Tribuna, els socis d’aquesta zona que vulguin aprofitar la promoció podran comprar entrades de qualsevol de les altres zones de l’estadi (Gols, i Preferent).

Recordem que l’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores; i el dia de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores; dissabtes al matí de 10 a 13:30 hores; mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d’iniciar-se el matx.

gimnastic-ucrania