gimnastic-banner-the-beat-challenge

Últimes entrades per presenciar el Nàstic – CA Osasuna

El Gimnàstic de Tarragona, SAD comunica que únicament hi ha 200 entrades disponibles, entre Gol Nord i Gol Sud, de la promoció de socis exclusiva per al Nàstic – CA Osasuna de demà, dimecres, al Nou Estadi. A més a més, en aquestes mateixes zones del camp, hi ha 200 localitats més destinades a la venda.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD comunica que únicament hi ha 200 entrades disponibles, entre Gol Nord i Gol Sud, de la promoció per a socis exclusiva del Nàstic – CA Osasuna de demà, dimecres, al Nou Estadi. A més a més, en aquestes mateixes zones del camp, hi ha 200 localitats més destinades a la venda.

Per tant, els socis grana de la zones de Tribuna i Preferent que encara no hagin retirat la seva entrada de franc per al partit de demà, a les 20.30 hores, encara són a temps d’acollir-se a la promoció retirant una entrada a la zona de Gol Nord o Gol Sud, fins esgotar les 200 esmentades. Recordem que aquesta promoció està a limitada als aforaments de cadascuna de les zones del Nou Estadi i és imprescindible ensenyar el carnet de soci per retirar l’entrada.

Els abonats que estiguin interessats en aprofitar aquesta acció han de passar per les oficines del Nàstic. Excepcionalment, demà, dimecres 25, estaran obertes a partir de les 9 hores i no tancaran a migdia. D’altra banda, la Nàstic Hummel Store obrirà demà al matí, de 10 a 13.30 hores, i de 17 a 20.30 h.

Promoció per als clubs de la comarca

Pel que fa a l’acció destinada als equips del Tarragonès, gràcies a l’acord amb la Federació Catalana de Futbol, també es dóna per finalitzada després de cobrir l’aforament de Preferent Superior, zona destinada als clubs que s’han adherit a la promoció.

S’informa als clubs de futbol de la comarca que encara no hagin realitzat la seva sol·licitud, que l’entitat grana ja no acceptarà més peticions. Recordem que els menors de 12 anys entren de franc al Nou Estadi.

gimnastic-ucrania