gimnastic-banner-the-beat-challenge

Un any més, a la primera categoria (Pilota)

La secció de pilota del Club Gimnàstic de Tarragona seguirà un any més a la primera categoria estatal. Objectiu complert tot i caure derrotats en l’última jornada davant el líder del grup B, el Club de Pelota Vallelado de Segovia.

Els pelotaris, amb la tranquil·litat d’haver aconseguit la permanència, aquest cap de setmana passat van afrontar la darrera jornada del campionat amb ganes d’aconseguir algun punt davant el conjunt segovià.

En la modalitat de paleta amb pilota de cuir, la parella formada per Ismael Sanz i Agustín Calbó van realitzar un gran joc davant els visitants Daniel Arranz i Carlos Baeza. Tot i el bon espectacle mostrat a la pista, els líders del grup B es van imposar per dos jocs a zero, 15 a 4 i 15 a 12.

En pala curta, els locals Jordi Vergoni i Joaquim Laguarda no van poder superar als segovians Ignacio González i Cesar Baeza. El partit va mostrar uns cops de bella factura i els visitants, després d’un clar domini del partit, guanyaven per 15 a 6 i 15 a 8. L’any vinent la secció de pilota del Nàstic tornarà a defensar la samarreta grana en la primera categoria estatal.

gimnastic-ucrania