gimnastic-banner-the-beat-challenge

Una quinzena de menors del CRAE Ball de Cavallets assistiran al Nàstic-Cádiz

El Gimnàstic de Tarragona ha cedit una quinzena d’entrades al Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Ball de Cavallets per a que un grup de nois vinculats al centre puguin viure en directe el partit entre el Nàstic i el Cádiz CF, que es juga aquest dissabte (18 hores) al Nou Estadi.

El Gimnàstic de Tarragona ha cedit una quinzena d’entrades al Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Ball de Cavallets per a que un grup  de nois vinculats al centre puguin viure en directe el partit entre el Nàstic i el Cádiz CF, que es juga aquest dissabte (18 hores) al Nou Estadi.

Aquesta acció s’emmarca dins el projecte “BBVA CX Junts Creixem!”, que promou el club juntament amb l’entitat bancària. El responsable de l’àrea social del Gimnàstic de Tarragona, Jordi Ruiz, acompanyat per Toni Calderón, director de l’oficina de BBVA de la Plaça Generalitat, han fet l’entrega de les invitacions a José Antonio Badia, subdirector del centre.

El CRAE Ball de Cavallets està ubicat a Reus i acull una vintena de nois tutelats per l’administració. Aquest centre pertany a la Fundació Privada Resilis que desenvolupa projectes i programes per a l’atenció integral de joves i infants en situació de risc social o amb possibilitat de patir-ne.

El projecte “BBVA CX Junts Creixem” té com a objectiu col·laborar amb entitats, organismes i institucions del territori que treballen per al desenvolupament social i cultural i fomenten la cultura de l’esforç i la superació.

gimnastic-ucrania