gimnastic-banner-the-beat-challenge

Una trobada plena de sentiment grana

Aquest passat dissabte 29 de maig de 2010 es va celebrar l'anual Trobada de Penyes del Club Gimnàstic de Tarragona i enguany en la seva setena edició. La penya organitzadora va ser la Penya Nàstic Els Pallaresos. Aquesta 7ª Trobada de Penyes va contar amb diferents actes per a totes les edats des de les 9 matí fins a la matinada del diumenge.

A les 9, es va realizar una Pedalada amb el Nàstic, amb bona participació i tot seguit (a les 10h), va ser els torn dels Benjamins dels Pallaresos els quals van disputar un partit de futbol. El matí no va acabar, ja que també es va celebrar una butifarrada i una bicicletada infantil. Tots aquests actes es van desenvolupar sense incidències i gran participación de veïns dels Pallaresos, penyistes i aficionats del Nàstic.

Al vespre va arribar el plat fort d'aquesta Trobada, on va tenir lloc el Sopar de Gala on prop de 300 penyistes van pendre part d'aquest sopar i on es van viure moments emotius i sobretot de gran ambient grana, tots pensant en la salvació i en el partit del diumenge davant el Cádiz. Abans d'aquest sopar hi van ser presents l'entrenador del Gimnàstic, Luís César i els jugadors David Medina i Álex Cruz. Després del sopar i durant els cafès, van tenir lloc els parlaments i per part de la penya organitzadora es va fer homenatge al Sr. Ferran Sánchez Camins per la seva gran col.laboració que sempre realitza a la Penya Nàstic Els Pallaresos. Les personalitats i autoritats presents, les quals van formar part dels parlaments van ser: el Sr. Juan Carlos de la Morena, president de la Penya Els Pallaresos, el Sr. Ricardo Pacheco, president de la Federació de Penyes, El Sr. José Mª Fernández, president del Gimnastic de Tarragona SAD, el Sr. Josep Mª Andreu, president del Club Gimnàstic de Tarragona, el Sr. José Cosano, regidor d'esports de l'Ajuntament de Tarragona, el Sr. Eduald Roca, president del Consell Comarcal del Tarragonès i la Sra. Anna Ramos, alcaldesa dels Pallaresos.

En el sopar, també hi van ser presents, el Sr. Raül Font, president del Consell esportiu del Tarragonès, el Sr. Rafael Luna, vicepresident del Parlament de Catalunya, el Sr. Albert Vallvé, vicepresident de la Diputació de Tarragona, i altres autoritats, directius del Club Gimnàstic de Tarragona així com del nom de l'esport. Durant l'acte, es va fer homenatge al president del Club Gimnàstic de Tarragona, el Sr. Josep Mª Andreu i el moment més emotiu va ser quan la Penya Antoni Pinilla va recordar a la gran persona i gran nastiquer, Sr. Ramón Català. La vetllada va acabar amb música i ball amb l'orquestra "Agustin Aspa y su grupo Habana" el qual va servir per arrodonir i donar fi aquest últim dissabte de maig ple d'activitats, esport i sobretot de sentiment grana amb un únic nom, el Nàstic.

Tant la Federació de Penyes com la mateixa entitat organitzadora, la Penya Nàstic Els Pallaresos, van agraïr tota la participació i assistència en els diferents actes que es van dur a terme en aquesta 7a Trobada de Penyes del Gimnàstic de Tarragona. Un cop ja finalitzada aquesta setena edició, ja cal pensar i ja es pot avançar que la penya encarregada d'organitzar la vuitena edició de l'anual Trobada de Penyes, serà la Penya Txapela Grana.

gimnastic-ucrania