gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Uns colors que ens porten il·lusions’

Campanya d’abonaments 2023-2024

El Gimnàstic de Tarragona presenta els preus i condicions especials per la nova temporada a Primera Federación. A partir del dilluns 10 de juliol, s’iniciaran les renovacions i noves altes de socis.

El #SentimenTarragoní pel Nàstic és permanent, independentment de la categoria on competeixi l’equip. Aquesta pertinença es desprèn de la lletra de l’himne del Nàstic i ‘uns colors que a tots ha agermanat’. Un àmbit provincial, on els socis representen més del 50% de municipis que la conformen, tenint presència fins en 98 poblacions; algunes d’elles on han nascut i han vist créixer molts dels jugadors del primer equip que defensaran els colors del Nàstic 2023-2024.

Dintre de la campanya, seguirà vigent que els socis del curs passat, el 2022-2023, que portin una nova alta, tindran el seu carnet sense cap tipus de cost per la temporada 2023-2024. L’abonament inclou els 19 partits de lliga al Nou Estadi Costa Daurada.

La gran novetat per aquesta temporada permetrà que tots els socis abonats puguin gaudir dels partits que el filial i l’equip femení juguin com a local al Municipal de La Pobla de Mafumet.

A més a més, continua vigent la promoció del Pack Family i els descomptes per als socis amb 50 anys d’antiguitat, aturats, persones amb discapacitat i majors de 65 anys. Les ofertes i promocions no són acumulables.

Ja pots consultar tots els preus i condicions de la campanya d’abonaments 2023-2024

La presentació s’ha realitzat davant els mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi Costa Daurada i ha comptat amb la participació del director general, Lluís Fàbregas; i el responsable de l’Àrea de Negoci i RSC, Jose Maria Andreu Solé; ells han estat els encarregats de fer el balanç social de l’any anterior i detallar totes les promocions per aquest nou curs.

Recordem que les renovacions i noves altes de soci presencials s’efectuaran a partir d’aquest proper dilluns, dia 10 de juliol, a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada, ubicades recentment a la botiga de les instal·lacions grana, en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 h (de dilluns a divendres).

A més, igual que la campanya passada, el Gimnàstic de Tarragona manté i millora la plataforma digital per efectuar les renovacions i noves altes ràpidament i des de casa. En aquest cas, l’operativitat digital estarà disponibles en les properes setmanes.

gimnastic-ucrania